Intervista e Drejtoreshës Ekzekutive të IETL znj. Besa Zogaj Gashi

Intervista e Drejtoreshës Ekzekutive të IETL znj. Besa Zogaj Gashi

Intervista e realizuar sot nga IETL dhe Komtel Project Engineering për KTV – Kohavision ku prezantuam aplikacionin Kosova Electricity Production, projekt i mbështetur nga Millennium Foundation Kosovo. Aplikacioni shumë shpejt do të lansohet dhe do jetë i qasshëm për të gjithë qytetaret e interesuar në analizimin e të dhënave të prodhimit dhe importit të energjisë elektrike në Kosovë.#DigData

https://www.youtube.com/watch?v=SiX-PHgbRKc

#EnergySector

Leave a Reply

Close Menu