Uncategorized @sq

“Kujdesi ndaj Konsumatorëve”

Sot mbajtëm trajnimin “Kujdesi ndaj Konsumatorëve” për anëtarët e Shoqatës së Zejtarëve dhe Afaristëve të Prizrenit -SHZAP. U zhvillua një trajnim shumë interaktiv me diskutime

Më shumë »
Close Menu