Intervista e Drejtoreshës Ekzekutive të IETL znj. Besa Zogaj Gashi

Intervista e Drejtoreshës Ekzekutive të IETL znj. Besa Zogaj Gashi

Intervista e Drejtoreshës Ekzekutive të IETL znj. Besa Zogaj Gashi në emisionin e mbrëmshem Start Up RTV21, ku diskutoj për barrierat dhe mundësit e punësimit të vajzave dhe grave si dhe fuqizimin ekonomik të tyre. IETL është e përkushtuar me gjitha projektet dhe angazhimet në fuqizimin e të rinjëve dhe grave në sektorin privat. #empoweringyouth#empowe

rhttps://fb.watch/kw_bW2MwIv/

Leave a Reply

Close Menu