“Trajnime profesionale në shitje dhe marketing në përputhje me nevojat e tregut të punës”

“Trajnime profesionale në shitje dhe marketing në përputhje me nevojat e tregut të punës”

Në mbështetje të Departamenti i Rinisë – MKRS, IETL realizoi programin e trajnimit për të rinjë përfitues të moshave 16 – 24 vjeçare me temën “Trajnime profesionale në shitje dhe marketing në përputhje me nevojat e tregut të punës.”.

Trajnimi ishte interaktiv i kombinuar me situata reale dhe shembuj konkret praktik për ta bërë çdo situatë të kuptueshme.

Leave a Reply

Close Menu