Hapet aplikimi për trajnimin “Edukimi i të Rinjve për Fillimin dhe Zhvillimin e Qëndrueshëm të një Biznesi Fillestar(Start-Up)”

Hapet aplikimi për trajnimin “Edukimi i të Rinjve për Fillimin dhe Zhvillimin e Qëndrueshëm të një Biznesi Fillestar(Start-Up)”

Instituti për Ekonomi të Tregut të Lirë-IETL fton të rinjtë që të aplikojnë në trajnimin në kuadër të projektit: “Edukimi i të rinjve për zhvillimin e qëndrueshëm të një biznesi fillestar”, e mbështetur nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Departamenti i Rinisë – MKRS.

Trajnimi ofrohet falas dhe do të ketë për fokus të rinjtë e moshës 18-24 vjeçar, dhe do të zhvillohet në Prishtinë.APLIKO ONLINEAfati i fundit për aplikim është 31 Gusht 2021. Apliko dhe regjistrohu në link-un https://docs.google.com/…/1FAIpQLSc…/viewform…Numri është i kufizuar. Aplikoni tani!

Vetëm pjesëmarrësit e përzgjedhur do të kontaktohen.

Leave a Reply

Close Menu