Intervistë me VOA-Zëri i Amerikës

voa

Drejtoreshës Ekzekutive e Insitutit për Ekonomi të Tregut të Lirë (IETL) znj. Besa Zogaj Gashi realizoj intervistë me VOA – Zëri i Amerikës me korrespondenten Edlira Bllaca për temën “Klima e Investimeve të Huaja në Kosovë”. IETL ka realizuar dy raportet hulumtuese të publikuara për investime te huaja (për mē shumë shiko linkun https://ietl-oek.com/publikimet/) në mbështetje të Fondacionit Konrad Adenauer (KAS), ku ka dal me rekomandime për Qeverinë dhe institucionet relevante.

Intervisten e plotë mund ta gjeni këtu: https://www.youtube.com/watch?v=6lYitctKOHE&feature=share&fbclid=IwAR1Y5qWcFrYG05ZF1rsioG_j6gERxx2_2RDmdqLsiLmSB-eI2BPJxc5RbJg.

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Close Menu