“Kujdesi ndaj Konsumatorëve”

Sot mbajtëm trajnimin "Kujdesi ndaj Konsumatorëve" për anëtarët e Shoqatës së Zejtarëve dhe Afaristëve të Prizrenit -SHZAP. U zhvillua një trajnim shumë interaktiv me diskutime e shkëmbime përvojash nga secili…

Continue Reading

“Momentet e Mileniumit”

Me Petrit Selimin në video podcastin e MFK-së “Momentet e Mileniumit”, ku diskutuam për aplikacionin ‘Kosovo Electricity Production’ që u lansua si pjesë e #DigDataKosovo. Stay tuned! #digdatakosovo #electricity #carbonintensity

Continue Reading

“KosovoElectricityProduction.app”

Shumë të lumtur e të nderuar që Zëvendës Presidentja e MCC, zonja Mandaville i referohet projektit “KosovoElectricityProduction.app” te realizuar nga IETL dhe KOMTEL si përfitues të grantit financuar nga Millennium…

Continue Reading
  • 1
  • 2
Close Menu